Over ons

Twee Haarlemse onderneemsters met een spontaan idee. 

lisa van heusden

Lisa van Heusden

De stad Haarlem heeft een speciaal plekje in mijn hart. Als klein meisje kwam ik, vanuit een dorp naast Haarlem, elke zaterdag in de stad en hoe ouder ik werd hoe vaker ik er kwam. Totdat ik uiteindelijk een appartementje wist te bemachtigen en mocht ik mij eindelijk ook een echte ‘mug’ noemen.
Naast Haarlem-liefhebber houd ik mij ook bezig met verschillende projecten omtrent communicatie en marketing van (Haarlemse) bedrijven. Ik hou ervan om (creatief) bezig te zijn, erop uit te gaan en mensen aan elkaar te verbinden. Dit is dan ook terug te vinden in mijn werk.

Sabine Sabelis

Haarlem is een soort huiskamer waar je anoniem kan zijn als je wilt, maar ook altijd wel iemand tegen kan komen die je kent. Haarlem is de stad waar ik onderneem en woon, en mij altijd thuis voel. Officieel ben ik een Zandvoortse ‘scharrekop’ maar ik voel me toch eigenlijk wel een Haarlemse. In de stad waar Loutje prijkt op de Grote Markt kan ik mij als vormgever met mijn bedrijf Oink Oink producties niets anders dan thuis voelen. 

sabine sabelis oink oink producties haarlem